Anotace: Mohla to být náhoda, ale tyhle věci se většinou náhodou nědějí
Pamatuji si přesně ten moment
Kdy ses na mě poprvé díval o vteřinu déle, než bylo třeba
Mohla to být jen náhoda, mohla…
Snažila jsem se o tom přesvědčit sama sebe dost dlouho
Jenže… střih
Z podzimu rovnou do jara
Slunce už má sílu
Voda je průzračná, ale ještě sakra studí
Vzduch elektrizuje
Ještě se taktně odvracíš, když se spěšně balím do ručníku
A najednou mě líbáš, jako ještě nikdy nikdo