Lásce
Počítám na jedné dlani,
kolikrát jsme se milovali.
Ornamentem v básni.
Třikrát.
Čekali jsme na sebe.
Ach, hvězdné nebe.
Rajská zahrado.
Rozechvělé poupě.
Miluji Tě.
Pojď po špičkách tam,
kde se rodí hvězdy
naší velké lásky.
Zpívejme naše jména
a stačí úsměv sladký.
Spolu máme život věčný.
Už se dotkni
v záchvatu těšení.
Jsi nejlepší
a máš trpělivost,
co nemá trny.
Prosím, už začni.
Předehra šílí Mléčnou dráhou.
Ty jsi hvězdou
a svítíš Edenem.
Dotykem ve snění spolu
milujeme se nahoru i dolů.
Ach.
Ticho i slast.
Několikrát.
Přečteno 163x
Tipy 16
Poslední tipující: Kan, Stanislav32, Jan Kacíř, BArBArKO, paradoxy, zde.neck, Ondra, Psavec, Bufik, Anfádis, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)