Levandule voní nádherně a Tvá báseň také, milá Jituško :)
Měj se moc krásně*
02.08.2023 19:53:35 | Ondra
Ahoj, takto pozitivně, hezké.
Líbej z dálky
Mezi řádky :-)
Hezký konec léta. Standa
02.08.2023 17:30:25 | Stanislav32
Pěkné. Žiješ láskou, Jíťo, že, :-). Ať ti stále v žilách tepe, krásně a vesele, dnes a každý den :-)
02.08.2023 09:24:13 | kozorožka
Drahá, chtěla jsem napsat něco pozitivního péro Liter. Objímám Tě a mám Tě ráda, kozoroložko.
02.08.2023 10:08:56 | mkinka
Ahoj Mkinko, tvoje texty jsou nepředpokládatelné a nejednoznačné, ale je v nich celá tvoje osobnost, rozdávající lásku a zájem o druhého, smutek se mísí s radostí. To nejcennější je ukryto za tím textem, ať píšeš, co píšeš. A to jsi ty. Je vůbec zajímavé jak jsme každý předurčen. Tak dobré ráno a díky za to.
02.08.2023 08:12:48 | Matahaja