Věčná lásko
Poznaná i nepoznaná
Do tvých snů vcházím
Pozdě v noci
I časně z rána
Lékem jsi na věčný smutek
Co píše vrásky do mých skrání
Když hlava má se chýlí věkem
A lehce se k zemi sklání
Věčná lásko
V barvách touhy
Po okraj plná citu
Já miluji tě a děkuji ti
Že stále se mnou jsi tu
ráda jsem se zaSTavila, napsané od srdce s láskou, líbí se mi:-)
02.08.2023 19:06:05 | Arsinoe
Krásně napsané Kozorožko. * :)
02.08.2023 09:14:06 | jenommarie
Děkuji ti Maruško :-)
02.08.2023 09:16:18 | kozorožka