Sbírka: Pravdou manifestuje se svět
2023
Nikdy jsem k nikomu necítila to, co k tobě.
Milovala jsem dosud jen dvakrát,
ale s tebou je to jiné...
Když se naše oči setkají,
dotknou se, nic jiného než my není;
cosi z tebe, mocného a úchvatného, až k mému nitru proniká.
Celá se chvěji, nejsem schopná jasně vidět
tím, jak mě okouzluješ a celý život můj rozzáříš
svou pouhou - byť jen krátkou - přítomností.
Cítím růst květin ze své hrudi,
snad nikdy předtím se tak nestalo,
snad nikdy předtím se mi z muže srdce nerozbušilo.
Nevím, co si počnout mám - snad jen ti říct,
že tě miluji.