Anotace: Inspirováno krásnou a svůdnou interpretací Elvise Presleyho písně O Sole mio
IT'S NOW OR NEVER - O SOLE MIO - Elvis Presley - Lyrics - - YouTube
Teď nebo nikdy
Pojď ke mě blíž
Po tobě toužím
Teď obejmout mě smíš
Teď nebo nikdy
Pojď stoupat výš
Teď je ta chvíle
Pak bude pozdě již
Od první chvíle
Vždy, kdy tě spatřím
Mé srdce tvé je
Duše má ti patří
Celý můj život
Jen na tebe čekám
Teď jen ty tu jsi
Vše zmizelo někam
Teď nebo nikdy
Pojď mě obejmout
Jen s tebou chci být
Na vše zapomenout
Elvise miluji, takže palec nahoru. A narodil se ve stejném datu jako já:-)
Akorát o pár let dříve.
03.08.2023 15:43:00 | BArBArKO