Do třetice...
Do třetice chodí oslyšené tísně
A valy staví mlčenlivy slov
Dobytá nitra vzdávají se
V zákoutí svlékají své kůže
Na dřeň, a ještě bije!
A tlukot křídel v žilách přes okraj
Plíží se v opuštěném těle
Položeném v lože do světových stran
A já Ti nemohu dát sebe
Ne více nežli sis již vzal...
Přečteno 141x
Tipy 28
Poslední tipující: Anfádis, Helen Mum, Jiří I.Zahradník, jitoush, RadekČ, Fialový metal, Sonador, IronDodo, IkkarisKa, Pablo Kral, ...
Komentáře (13)
Komentujících (5)