Ty lásko vrtošivá
Jež na dotyk se ztrácíš
Chvíli žhneš a chvíli pálíš
Kamsi mizíš a náhle se vracíš
Kam zrak tvůj tajemný se dívá
Když na mne upneš svoje zraky
Povzneseš mě nad zázraky
Ten pohled něžných pout
Nelze zapomenout
Ty lásko vrtošivá
Touhou žhneš
Když k nebi míříš
Duše vesele si zpívá
Ty lásko vrtošivá
Chladem míjíš
Pláčem do hlubin klesáš
Rána v srdci živá
Ty lásko vrtošivá
Zahřej srdce mé
Tebou zraněné
Já vím, už to tak bývá
Co světem je svět
Ty odcházíš
A duše stále doufá
Že jednou
Brzy
Vrátíš se zpět