Líbí se mi jací jsme,
čím se jednou staneme
Když jsem ve Tvé náruči,
to správné útočiště nalezla,
které jsem nikdy neměla
Miluji Tvůj polibek na mých rtech,
jelikož z nich statické vzdechy vycházejí
To jaký jsi, pro mě hodně znamená,
protože jsi roztomilý jako medvídek
Nikdo nikdy nemůže vědět,
že jsme dva samotáři,
uprostřed padajícího deště
Jsme jako půlnoční bouřka,
co každou noc řádí
Jsme jako stoupající řeka,
co přes okraj svého břehu přetéká
Jsme jako zuřící požár,
co nelze uhasit
Jsme spalováni vášní,
ale především nás touha ovládá
Jsi takové sladké pokušení,
kterému nelze odolat