Jsem prázdná
flaška
od vína
roztřískaná
na tisíc
střepů
***
Vždy,
když můžu
volit...
- tak se spletu-
...
Dary a požehnání, jakkoliv vzácné nebo krásné, se mohou stát i prokletím...
Záleží na nás, jak s nimi naložíme.
Pro příště si vyber...a budeš už dopředu vědět... který kus je originál.
To je všechno...
27.06.2024 17:17:22 | Tom4594
Super!
Ač vlastně nešťastné dílko, tak mě rozesmálo.
Snad to neznamená, že se směju cizímu neštěstí...
12.09.2023 16:48:55 | Koala
Píšeš moc hezky a paradoxně to má většinou málo tipů, oproti ostatním, kteří se tu jen plácají po ramenou a snaží se být oblíbení.
04.08.2023 21:05:17 | Václav
Diky! Diky! Ja Liter pouzivam hlavne jako takovou....psychoterapeutickou koupelnu :-D a odkladiste svych vyplodu....takze vic asi ted uz neresim ;-)
05.08.2023 07:37:32 | Veru