Když k nám láska znenadání přiletěla,
byl to čistý zásah amorovým šípem
Lásku do našich srdcí vnesl,
už nikdy nikam neuletí
Do života jsi mi smích a radost vrátil,
do žil jsi mi novou energii vlil
Všechen smutek a trápení jsi ke dnu poslal,
už nikdy nedovolíš, aby se zpět vrátily
Teď vím, že mám někoho s kým
mou starost i radost sdílím
V nouzi se mám o koho opřít,
protože mě nenecháš padnout
Ve smutku mě pevně objímáš,
slova útěchy mi do ucha šeptáš
Nechci být tou smutnou princeznou,
kterou jsem předtím byla
Jsi můj princ, který mi svobodu vrátil,
z mého zakletého zámku vysvobodil
Nechci být tou dívkou se zlomeným srdcem,
protože to už jsem překonala
S Tebou mě svět baví,
nikdy se s Tebou nenudím
Ty slovo nuda neznáš,
pokaždé se zabavíš
Každé ráno se vedle Tebe probouzím,
polibkem svůj den začínám
Beze slov si spolu rozumíme,
nemusím Ti nic povídat,
vždy poznáš, že se něco děje
Teď vím, že bez Tebe už nechci být
Teď vím, že s Tebou chci strávit zbytek svého života