Touha, to zvíře slepé
ve spáncích mi tepe
a z věčného spánku ruší
mou polámanou duši
Touha, co křídla dává
a prudce jimi mává
nedává mi zapomenout
tíhu jejích pout
Touha, co trhá mraky
a věří na zázraky
srdce sebou vláčí
když slzy tváře smáčí
Touha, co duši hladí
a Tebe k lásce svádí
touhou Tvou chce být
srdce láskou naplnit