Vyznání
Anotace: ...jen tak,nevážně a o lásce;-)
Patříme k sobě, jako vodka k džusu.
Tak usměj se na mě a dej mi pusu...
Patříme k sobě, jako becherovka s tonikem.
Tak nakloň se a zpečeť to polibkem...
Patříme k sobě, jako rum a kola.
Tak poslouchej, srdce mé tě volá...
Přesto tu nejsi, tak co je to s náma?!
Asi jsem slivovice, ta se pije sama...
Komentáře (5)
Komentujících (5)