pro...........
Anotace: hezké chvíle se nezapomínají
U tebe jsem lásko stále,
zvu tě nyní ke stolu,
na úvod ti líbám tváře,
teď jen slovem-když jinak nemohu.
Za tím stolem co teď sedím,
mám tě v duchu před sebou,
do krásných očí tvých já hledím,
dotýkám se tě rukou.
Dovol mi tu chvíli vnímat,
jak s tebou jsem tak sedával,
jemně hladil-také líbal,
i verše jsem ti poskládal.
I teď to tak lásko činím,
ta slova má si pročítej,
já za své city se nestydím,
myslím na tě každým dnem.
Komentáře (7)
Komentujících (7)