Zjizvená srdce schoulená v hrudi
pomalu bijí na poplach
někdy jsou chladná a hrozně studí
do duše trkají marnost a strach.
Emoce budí každičký nádech
když někdo podá kompliment
mrazení v těle, hlavně na zádech
a pak ta tíže, co váží cent.
O co se bojíme v životě samém
proč nám jen chybí ten citů hlad?
Láska nás v kole pomalu láme
jaký je účel se milovat?
i když láska někdy bolí
já dám za ní všecko,
ať ke mně přijde odkudkoli,
já běžím k ní jak roztoužené děcko!
09.08.2023 09:50:06 | cappuccinogirl