Křehká věc
Nesvítíš
A já nezhasínám
Dříve než dopíšu pár řádků
A nakrmím Ti oči stínem
Nedýcháš
A já se nedotýkám
Dříve než spálíš bříška prstů láskou
A plátky mračen nepokladeš čelo
Ještě mě nevidíš
Byť na klíně Ti sedím
A držíš mě tak jistě
Jako bych snad byla
Tvoje křehká věc
A dech mi nerozklínil jizvy
A světlo nehnalo mě do stínů
Přečteno 162x
Tipy 29
Poslední tipující: Helen Mum, Jiří I.Zahradník, Anfádis, MatyhoZmaty, zde.neck, IronDodo, Dejvis, Psavec, šerý, Fialový metal, ...
Komentáře (18)
Komentujících (9)