Když něha mě popadá
A obzor se mi houpe
V očích
Kdyz touha mě ovládá
A hlava se mi
Točí
Když srdce
Duše a tělo
Po lásce hladoví
Když myšlenky hmotné
Ve vzduchu
Létají
To myslím
Na tebe
Příteli
Tož, to čumím, ale nemusím komentovat každou, i když se mi líbí všechny?!
15.08.2023 06:46:50 | Matahaja
Za nezastřenost citů Ti ponechám tip
neb není mnoho hodnot nežli vřelý cit
11.08.2023 21:18:50 | kudlankaW
Děkuji ti milý pane
Dnes jsem si řikala
Copak se mi asi stane
Pěkného?
A ejhle... už je tady tip
Hned se cítím líp!
Děkuju, vážně
11.08.2023 21:24:00 | Anfádis