Protiklady se přitahují, chemie funguje,
když se na Tebe podívám
Jsme dva proti póly,
kteří se navzájem spojily,
už se nikdy nerozdělí
Nikdy tento krásný cit nezmizí,
nikdo ho nezničí
Všechny tyto emoce a city,
z hlubin mého nitra pocházejí
Pohnula bych nebem i zemí,
jen proto, abych byla s Tebou
Dovol, aby nás tento bouřlivý vánek vynesl výš,
kde nebudeme na nic myslet
Žádné zábrany nemáme,
za svou lásku se nestydíme
Láska ve Tvých očích jasným světlem září,
Tvůj dech se na mé kůži odrazí
Jen mě vezmi pod svá ochranná křídla,
kde je moje láska v bezpečí
Mé srdce je v plamenech,
k Tobě silnou láskou vzplanulo
Svoje srdce na dlani jsem Ti dala,
pro Tebe jsem ho otevřela
Chci, abys věděl, že hluboko uvnitř mě,
čistá láska se nachází
Přeji si, aby naše láska nikdy neskončila,
protože si nepřeji, aby se znovu mé srdce zlomilo,
kdyby byl konec už bych to neusnesla
Jestli jste si souzeni pak budete spolu navěky
13.08.2023 20:23:52 | sarka
děkuji Ti moc, jsme si souzeni, protože už jsme toho spolu prožili dost a ušli jsme na společné cestě životem pořádný kus
13.08.2023 21:57:48 | Misha
Misho:
Pokud jsi ta, co pohnout nebem i zemí dokáže,
pak se mi líbí, kolik je v tobě, ženo, kuráže.
11.08.2023 21:26:01 | cappuccinogirl
to by ses divila, kolik je ve mně kuráže, jinak děkuji Ti za zastavení a komentář
12.08.2023 14:02:19 | Misha