Pyroman lásky
Anotace: Plameny lásky žhnou :)
Jsem jako vášnivý pyroman,
když zažehnu lásky plamen
náš příběh vydal by na román
jak jsem ze Štěpánky zmámen
Obzor hoří, jak slunce zapadá
a Tys jiskrou, jíž vítr unáší,
až chytlo pole, les a zahrada
oheň se šíří, ale nikdo nezháší
Štěpánko, plameny lásky žhnou
tak ať všechno zlé navždy spálí
než se ztratíme s černou tmou,
jež do tmavého dýmu kraj halí
Teprve večer vyhasne zář rubínů
a rytmus srdce rozezní struny cév
Tvé tělo už se vsakuje do stínů,
přesto slyším zvuk naladěných dřev
Přečteno 147x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, IronDodo, Sonador, Fialový metal, Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Marťas9, Psavec, jenommarie, IkkarisKa, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)