Špičkou svého prstu
Obtahuješ
Jemnou konturu
Mých rtů
Poraněných naším chtíčem
Chceš vstoupit přísně střeženou branou
Do snového světa
Využít milostnou chvíli hravou
Kresba ať stane se klíčem
Své oči slastí přivírám
A bránu
Ach
Bránu
Otvírám
Má příslib
dalších ..k otevření.
Ta brána otevírá chtění..
a chvěje se
nad každým tahem.
Nedočkavě
něžně
hravě.
Moc hezké Anfádis*:)
12.08.2023 10:25:36 | jenommarie
Děkuju...i za krásné dobásnění :)*
12.08.2023 10:28:04 | Anfádis
Skvost ...
Na útesu nedobytný hrad
Hrad a padací most
Most a brána
Branka a klíč
Klíč a Ty
Víš kam ... šíp míří.
***
Ať se Ti daří Anfádis.
*
12.08.2023 09:44:40 | Fialový metal