Pamatuji si spoustu nocí,
kdy jsem byla sama a opuštěná
Jednu, kdy jsem své síly přepínala,
abych v tom chladném světě existovat dokázala
Svému srdci jsem řekla,
že čas všechny rány zhojí,
vše zlé, co se mi přihodilo, přebolí
Se slzami se nemohu blýskat,
někdy se za ně stydím
Svou lásku k Tobě posílám,
s lehkostí ji ode mne přijímáš
Tvá láska se ve Tvém srdci skrývá,
ty ji přede mnou schováváš
Jen Tě žádám,
na svobodu ji pusť,
protože si to velmi zaslouží