Kdyby měl někdy přijít den,
kdy láska, kterou jsme našli,
najednou zmizela,
mé srdce by se zlomilo
Vyšlu modlitbu, aby naše láska nezemřela,
protože bez Tvé lásky žít nedokážu
Život bez Tebe by byl prázdný,
zároveň i opuštěný
Hraješ hru podle ubohých pravidel,
ale sám sebe klameš
Kdo bude vítěz a kdo poražený,
nikdo z nás netuší
Tvrdíš, že je vše v pořádku,
ve Tvých očích se bolest odráží
Prosím, svěř mi svá trápení,
věř, že se Ti uleví
Život bez Tebe si nedokážu představit,
protože už bych jiného nehledala
Takový jako jsi ty bych nikdy nepotkala,
stejně jako Tebe milovat bych ho nedokázala