Výkřik rozkoše
Tvůj pohled
Je kosa ve zdivočelé trávě mých snů
Tvé spánky
První vlaštovky jara nad střechami vlhkými deštěm
Tvé řasy
Čerň v lístku vlčího máku
Tvá hruď
Sněžná krajina, kam zapadá slunce
Tvá ústa
Vnitřek tropického plodu, se štávou kolem bílých jader
A Tvé nohy
Popsány slepými iniciály boha
Překypuješ smíchem jako převržená láhev
Který ani na chvilku neoslabí
Mou touhu po Tobě
Nikdy Tě nemusím dobývat
Z hlubokých vrstev země
Jako ztracenou sochu
Jsi má nejbližší
Nejbližší žena
Přečteno 158x
Tipy 20
Poslední tipující: Kaňka, jenommarie, Fialový metal, Bufik, cappuccinogirl, šerý, Psavec, Dreamy, Sonador, Ophelia81, ...
Komentáře (16)
Komentujících (9)