Krásná,chtěla bych,aby mi jí někdo poslal...:)Ale ten konec,ten konec je jako ustřížený ocásek,ještě by to chtělo pár slůvek.
18.07.2007 09:20:00 | sluníčko sedmitečné
Teď, když si to čtu znovu, mi dochází, že to nemusí být určeno pro dívku..Ale, stejně se nic nemění na tom, že bych chtěla být objektem takové "touhy"...
03.04.2007 09:14:00 | Kaaťa