Jako čaroděj mávne kouzelnou hůlkou,
tak ty jsi mě očaroval svou láskou
Tak jak slunce zahání noc,
láska Tvá má kouzelnou moc
Jako čaroděj namíchá kouzelný lektvar lásky,
ty jsi mi ho vypít dal
Jako čaroděj kouzlo vysloví,
ty jsi mi do srdce lásku přičaroval
Jako čaroděj magii používá,
aby láska Tvá v srdci byla trvalá
Jako čaroděj svá kouzla ovládá,
správným směrem je posílá
Láska samotná je mocný čaroděj,
do našich srdcí se vkrádá jako zloděj
Pěkná, Míšo:-*
13.08.2023 22:25:10 | Žluťák