Anotace: ze šuplíku
Tak ještě motýlka narovnat...
A pak tiše jako pěna
pozoruji jak moje žena
se před zrcadlem mění
v jinou ženu
Kašlu na snobské návštěvy
chci tě mít svou
se všemi pihami
se všemi úsměvy
Vždyť oni se bez nás obejdou
Hezká
15.08.2023 08:22:41 | sarka
Moc pěkně napsáno :-)
14.08.2023 20:08:26 | kozorožka
Pěkné vyznání s nádechem žarlivosti:) Super!
14.08.2023 17:28:37 | Žluťák
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?