Každé ráno mě polibkem probudíš,
mé rty Tvé polibky opětují
Tvá slova mě na srdci hřejí,
Tvá ústa mi je do ouška šeptají
Čekám, kdy slova lásky řekneš,
nahlas je konečně vyslovíš
S radostí si je poslechnu,
tiše si povzdechnu
Zpět Ti Tvá slova lásky vracím,
stejnou měrou Ti je oplácím
Moc mi na Tobě záleží,
s Tebou se cítím jako vánek svěží
Jako po moři za mnou připlují,
někdy je slyšet potřebuji
Také čarovnou moc mají,
mnohé pro nás znamenají
Slova lásky k nám letí,
nemáš ani ponětí,
co pro nás znamenají