Raketa startuje a dobré to je :) trošku trapný rým, já vím :D ale básnička moc zajímavá :)
16.08.2023 05:08:10 | MatyhoZmaty
Mathyozmaty, to je mé psaní z roku 2020, chtěla jsem sem dát něco optimistického, tak jsem sáhla o tři roky zpátky.
Dnešní či současná tvorba je spíše melancholická a tak ať tam je něco, co je krásné, i když nereálné. Ráno si zaslouží trochu romantické vize z minulosti.
16.08.2023 07:26:41 | mkinka
Ta hravost mě vábí i baví zároveň.
Hurá Jíťo ...
Bude zase "hodobóžově" rozverný den.
16.08.2023 04:51:28 | Fialový metal