Slunce když zapadá
Touláš se
Jak jen tě napadá
V mozku mém
Bulvárem
Svědí to
Jak štípnutí
Komárem
Dál víc už to nejde
Bojím se
Co z toho pak vzejde
Dumání o tobě
Stává se drogou
Kuličku zmuchlanou
Myšlenek na tebe
Vyhodím vysoko
Doletí do nebe
~~~
Vidím ji
V nocích stříbrných
Jak mezi hvězdami
Nejvíce září
Marně však říķám si
Ať se ti
Miláčku
Na nebi
Daří
Inu, Láska - nádherný cit a moc krásná-smutná báseň, milá Vlaďko
Objímám*
16.08.2023 12:01:04 | Ondra