Pověst o souhvězdí
V proudech čas vše kolem mění,
já ti prsty vplétám do vlasů.
Místo sobě v srdci s potěšením,
ti nechám v radostném souhlasu.
Budu já jak prapor vlát,
holdem revoluci pocitů.
Čestnou stráž u srdce ti stát,
otevřen zcela tvému úsvitu.
Ódu na pocity složím za soumraku,
jež schová moje slzy štěstí.
Ze Země do nebe postavím klouzačku,
kde hvězdy nás zvěční v pověsti.
Přečteno 191x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, kozorožka, Psavec, jenommarie, IkkarisKa, Anfádis, MatyhoZmaty, IronDodo, Bufik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)