Vesmír se třpytí, hvězdy září,
v noci se nám sny splňují
Na obloze se měsíc směje,
všechny starosti odplouvají
Vítr do vlasů tiše se plíží,
Tvého obličeje se dotýká
Všechny myšlenky rozptyluje,
Klid a radost do mého života přináší
Píseň lásky a štěstí zpívejme
vlnou radosti se unášet nechme
Na všechny starosti a trápení zapomeňme,
vždyť život je krásný
Tak slunce, hvězdy i měsíc vzývejme,
ať lásku a světlo do širého světa posílají
Ať život je plný úsměvů
a nadherných okamžiků
Beru to jako poselství... doletělo ke mně a jooo - hodlám se jím řídit, Misho :-)
18.08.2023 13:17:45 | cappuccinogirl
jsem ráda, že se líbí a že to poselství k Tobě doletělo, svým komentářem jsi mě potěšila:-)
18.08.2023 17:09:27 | Misha