Jak se mám?
Jak se mám?
Sebe se ptám
a čas od času přemítám.
Když svobodu cítím,
ve svazku delším,
než něčí byl celý svět
Uléhám a budím se ,
vedle mne
z krásné larvy,
rodíš se ... přenádherný motýlek...
V úžasu nad dalším dnem,
co mohl být jen snem,
ruku v ruce jdem,
každý s hřejivým polibkem...
Je jedno, co se kdy cestou pokazí,
tohle se nikdy nijak nezkazí.
Není tu datum spotřeby
a ani nutriční hodnoty...
pane jo...už nemám
ani kalhotky...:0)))
To se ale mám...:0))
To vám povídám...
Přečteno 145x
Tipy 12
Poslední tipující: Koala, Dejvis, Ondra, IronDodo, kudlankaW, MatyhoZmaty, mkinka, Tootsie
Komentáře (11)
Komentujících (6)