Myslíš si
Že je
Pro tebe
Magie světelné záře
Kdy na rozloučenou slunce
Letní podvečer objímá?
Krása vznešenosti prosby
V Schubertově Ave Maria
Která i kámen dojímá?
Myslíš si
Že jsou
Pro tebe
Milostné verše
Složené z kouzelných klišé
Ve kterých se k lásce přiznávám?
Polibky které po větru a pro jistotu
Též na křídlech ptáků posílám?
Ano !
Vše je to
Pro tebe
Zejména
Pro tebe
Líbí se velmi velice, milá Vlaďko :)
Krásný víkend přeji, plný polibků ;)*
19.08.2023 09:17:59 | Ondra
No to by bylo hezké:)
Pěkná, Anfádis:-*
19.08.2023 07:42:32 | Žluťák