Sbírka: Pravdou manifestuje se svět
2023
Pravdou manifestuje se svět
a láska všemu smysl dává.
Stojím před tebou nahá,
odevzdaná.
Poprvé v životě jen v kůži,
s následky, odvahou a hrdostí spolknutou.
Pár slov v nitru nechávám si pro sebe
a po dávkách nabízím ti odpověď na všechno,
co dosud bylo před světem skryté.