Ó...to je opět tvá plnocitně poutavě čtivá krása. Moc pěkné. Krásný večer Dejvisi **:)
20.08.2023 17:51:36 | jenommarie
Děkuji Maruško:) Moc milé *
20.08.2023 18:21:07 | Dejvis
A ve tmě fénix vzplane zas... Nepřeberné básnické obrazy, krásné, děkuji... *
20.08.2023 15:17:56 | Ophelia81
Tak to koukám... vlastně čtu....a nedýchám, tedy dýchám..tak nějak jinak.
Úžasné.Supertip
20.08.2023 14:31:06 | Anfádis
Text velice laskavý, plný lásky i bohatého souznění. Lyrika zpívá v nadšení.
Metafora vánočky je nádherná a velice pevná pro vztahovou linii básně.
Píšeš o lásce v neskutečně krásném i něžném provedením, bez démonů i bolestivých drah. Opravdu nádherná porce obrazu z upřímného srdce. Ztrácet se v očích, mluví o krásné zamilovanosti, co jsi vtáhl do básně.
A řádky...nejsi tma, jsi ta , co stráží samozvané srdce. Jsou naprosto dokonalé.
V detailním pojetí barvíš portál nekonečného krásného obrazu a vše kalné čistíš
a dáváš navenek jako ten nejmilejší obraz s popisem nekonečné krásy Tvého nitra.
Opravdu super.
Ať žije láska v Tvém básnickém pojetí.
Je to neskutečná a milá nádhera to číst.
Skvělé. Skvělé. Skvělé.
20.08.2023 12:51:16 | mkinka