V tomto okamžiku, kdy se dvě srdce spojují,
vítám vás v lásky slavnostním závětří
Jste jako dvě květiny, které se navzájem doplňují,
společně tvoříte nádhernou zahradu štěstí
Vaše láska je jako nekonečný oceán,
plný vášně, oddanosti a věrnosti
Spojeni jste nitkou, která se nikdy nerozváže,
spoločně budujete pevné základy štěstí
Svatební zvony zní, aby oznamovaly váš den
radostně do posledního tónu znějí
Váš slib lásky se rozlévá do širého světa,
ať je váš svazek pevný a nezničitelný jako kámen
Společně putujete cestou plnou radosti a lásky,
ať vás provází štěstí a vzájemné porozumění
Jako manželé se podívejte do budoucnosti s nadějí,
společný příběh plný lásky a jednoty si vytvořte
Tak nechť váš svatební den je plný slunečního svitu,
ať vaše srdce na každý společný okamžik se těší
Nezapomeňte na lásku, která vás sem přivedla,
ať je váš svazek věčný a naplněný štěstím a láskou