Terezka, malá princezna s něžným srdcem,
Tvá přítomnost je jako závan jarního větříku
Svět je krásnější, když Tě vidím se usmívat,
Tvá laskavost a empatie jsou zázrakem
Tvé oči jsou jako dvě jasné perly,
které zrcadlí Tvou čistotu a upřímnou duši
Tvůj úsměv je jako slunce, které rozjasňuje den,
Tvoje slova jsou balzám pro zraněné srdce
Jsi plná lásky a porozumění,
jsi příkladem soucitu a vstřícnosti
Svět je Tvým zahradníkem,
ty je chráníš a poskytuješ jim oporu
Nechť Tvá cesta je plná radosti a štěstí,
ať Tvá laskavost se po celém světě šíří
Věřím, že můžeš změnit svět kolem sebe,
jsi květina, která rozkvétá a nikdy bezvadně
Tak tohle můžu brát tak, že je to psaný pro mne... :-) Ale neboj, Misho, vím, že není :-)
22.08.2023 19:30:40 | cappuccinogirl
je věnována pro mojí dcerku Terezku, kterou nade vše miluji, jednou ti báseň pro tebe napíši:-)
22.08.2023 19:54:16 | Misha