Anička a Terezka, dvě srdce plné radosti,
jako sestry ruku v ruce životem prochází
Svět je krásnější, když jsou spolu,
spojené poutem lásky, které nikdy nezhasne
Anička je jako slunce, které cestu osvětluje,
je neohrožená a plná energie a veselí
Terezka je jako měsíc, který v noci září,
je něžná, plná lásky a porozumění
Společně dobrodružství a smích prožívají,
každým krokem na své cestě se navzájem podporují
Anička je ta odvážná, která cestu vpřed vede,
Terezka je ta, která jí sílu a podporu dává
Jejich přátelství je jako květina, která kvete,
každým dnem se rozvíjjí a krásně rozkvétá
Anička a Terezka, dvojčata srdce a duše,
jsou vzorem lásky, věrnosti a vzájemného porozumění
Ať jejich cesta je plná radosti, štěstí a lásky,
ať jejich přátelství je pevné a věčné
Anička a Terezka, dvě duše spojené navždy,
jsou světlem ve tmě, které nás pokaždé potěší