Začátek a konec
Láskou vše začíná,
láskou i končí,
s lásky se rodí,
s láskou i loučí.
Láska je magnet
pro dva cizí,
póly se hlásí,
přitahují duši ryzí.
Láska je věčné téma,
nikdy nevymizí odsud,
dokud lásky na světě bude dosti,
každý z nás má krásný osud.
Kdyby na Světě nebylo lásky a soucitu, tak už by to tady bylo jen peklo.Naštěstí Láska je Trvalá :-)
26.08.2023 19:57:39 | Jeněcovevzduchukrásného