za verše, jaké ty sázíš jako by se nechumelilo, by jiní dali duši...
Šnorchluji v duhovinách
světa
a na ruce plané
mám rosu sametu
za tenhle i já ;)
25.08.2023 13:33:33 | stormeater
Tvé verše jsou nádherné. Obdivuji. Je to skvost mezi skvosty. Samá nádherná láska.
Super kumšt zamilovaného malíře v oblázcích hřejivého objetí své milované.
Dávám Ti plný počet. Milé to číst.
Opravdu moc a moc nádherné řádky, co jsou důkazem o velké lásce.
25.08.2023 12:08:25 | mkinka