Ztajený dech
Slunce jde přes obličej
A Ty se ostýcháš
A nevíš
Máš-li zavonět slovem
Podobáš se ztajenému dechu
Který by se rád něčím stal
Zdržel se na chvilku
Postál v ústech
Než rty se poodhrnou
A začnou sypat plátky růží
Jak sladké, klopýtat přes ně
A nevědět, jak bránit se tichu
Prostoupenému jen hlasem srdce
Zavři své oči
A pochovej mě v nich
Jak slzu pod víčkem
Pro bolest i lásku
Přečteno 174x
Tipy 21
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Kaňka, Anfádis, Kan, IronDodo, cappuccinogirl, Vivien, Psavec, Fialový metal, Ophelia81, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)