Umění života
Ach, jaké to umění,
jaké to umění mého života,
jaké to umění.
Jsem lovec,
který chce lovit,
a ulovit duši tvou.
Ale řekni mi, kde jsem
a co dělám sám,
když tě tu nemám.
A řekni mi, co dělám,
když ty jinde spíš,
a o mě ani nevíš.
Já lovec,
lovící dlouhá léta,
ženu tohoto světa.
Ach, jaké to umění,
jaké to umění lásky,
kdy držím se zpátky.
Teď když vím,
že chci tvou vůni zpět,
a do tebe se zahledět!
Co krásnějšího než Benátky,
dá ti do života trochu lásky.
Co antičtějšího než Řím,
tě přesvědčí, že jsem vším!
Kde jinde, než v Pise
se k tobě dostanu blíže.
Kdy jindy než teď,
ti ukážu svůj svět.
Ach, to umění,
umění mého života,
a ty, touha mého života.
Přečteno 182x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Alala, MatyhoZmaty, Psavec, IronDodo
Komentáře (1)
Komentujících (1)