Zklamání
Nebe náhle potemnělo
a mé srdce osamělo.
Odešels a já nevím kam,
nebo to celé byl jen klam?
Že já blázen neletěla
a tobě jsem uvěřila.
Ty jsi se mnou flirtoval,
ty jsi mě nemiloval.
Noc se rychle blíží k ránu,
ty způsobil´s mi velkou ránu.
Tohle nikdy nepřebolí,
srdce se mi nezahojí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)