Místo huba říkal ústa
Prostě muž dle mého gusta
Líbila jsem se se svojí prdelí
Skončili jsme jak jinak než v posteli
A nestyděla jsem se za svoje kejty
Za něž bych schytala na instáči hejty
Vše skončilo úzusem
Že on má svůj řád
Však kámošem s bonusem
Byl by mým rád
Jdi do háje s bonusem
Do očí jemu řekla jsem
Teď vám tak trochu kecám
Bonus si ráda nechám
Díky za bonus. ;-))
Kámoš počká
Vždyť se dočká ...
Na terase mňouká kočka
Vlastně dvě
Vlastně třináct
Všechny řádně pozvaný ...
28.08.2023 08:23:24 | Fialový metal
Chytrá holka!:)
Super dílko!:)
28.08.2023 07:53:36 | Žluťák