Ten příběh Pinocchia se mi líbil od dětství. Viděla jsem ho ve filmu velice pěkně zpracovaný.
Připomněl mi určitou etapu života.
29.08.2023 15:36:58 | mkinka
Děkuji. Moc snad se líbí a bude líbit i venku kolemjedoucím kam ho chystám s obrázkem vily která bude pinocchia malovat stetcem. Těším se na něj. Abych pravdu řekl nikdy jsem to neviděl. Inspirováno námětem na obrázek a pro mě má Pinocchio velkou vnitřní hloubku. Děkuji Ti za reakci a Tvou nekonečnost v každodenním hezkém psaní a podpoře druhých. Ty máš mou.
29.08.2023 17:40:33 | zde.neck
Jsem vděčná za Tvá slova a opatruj se. Ať žije Tvá poezie a mluví tiše ba i mile.
I Ty jsi mnou čten.
29.08.2023 18:51:00 | mkinka