Blízkost tvoje sladce voní
antický to, božský jev
uděláš krok, kolem zvoní
melodie ladných vět
galerii všech tvých vzhledů
ateliér Přírody
ryzosti co popsat svedu
tančící to motýli
nadevše jsi nejmoudřejší
erudice samotná
růže v sadu nejkrásnější
omamné to aroma
ve všech směrech nejmilejší
árie jsi lásko má
..to musí být luzná víla bludička co svádí do bažin...(jen vtip)...;-)pěkně napsaný...
29.08.2023 14:52:45 | Marten
Jojo, bludička to byla, to každopádně. Děkuju za pochvalu, jsem rád že se líbí.
31.08.2023 14:23:47 | Mikuláš_Pine