Anotace: (protože chci, aby víc lidí četlo právě tento text, proto zařazuji jej do sekce Láska..vyznání!!!) Ano je to vyznání!!!..kdo ví, kdo byla Eva Olm., VÍ velmi, velmi dobře! A kdo neví, ať se pídí, anebo ať raději nečte. Anebo, ať jde, ať se mu trochu..
ó... velká inspirace v jazzu, že?? :) četla jsem na webu báseň "pan Jazz" a ta teda byla!! líbily se mi ty přirovnání... :) ale tady jsem ji nenašla...
06.04.2007 19:09:00 | Marketka3x3