Anotace: Láska má různé podoby.
Kdybys byla mořem
chtěl bych být námořníkem
a po tvých vlnách plout.
Kdybys byla lodí
chtěl bych být tvým přístavem
a po návratu tě obejmout.
Chtěl bych být útesem
o nějž tvá vlna bije
zpěněná touhou a vášní
odpradávna
co útesy v prach smyje.
Kdybys byla rybou
roztáhl bych své sítě
splním ti každé přání
až ulovím tě.
Tohle píše NEANDRTÁLEC????? Pane bože, jak já chci do pravěku!!!!!!!!:-)
30.08.2023 10:25:29 | cappuccinogirl