V ústrety
Volal jsi do ticha: Hořím...
Ale plameny umlkly zítra
A na okně svíce tak daleká
Zvrásnělá voskem
Řekl jsi: Rána, když tuhne,
do jizev zatéká
A znovu nezakřeseš...
A já? Proč vzbouzet popel
z nízkých pat
a bez ostruh...
Nesedlám včerejšek jen tak
Bezcílný prach netrousím ze sedla
Jen proto, že Tě neslyším
volat: dva dny už hořím!
A přece kdysi říkal jsi:
utíkej, vždyť láska nespěchá...
Přečteno 167x
Tipy 25
Poslední tipující: Koala, Stanislav32, Anfádis, mkinka, zde.neck, jort1, RadekČ, Jan Kacíř, Kaňka, IronDodo, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)