všichni nejsou...možná je jich víc než těch fajn,ale mám plno kamarádů mezi klukama a hajzlíci se jim říkat fakt nedá :-)...a zasloužil,když už jsem to tak ohodnotila,tak se mi to líbí :-)..žádné podcenování a ani nic podobného nechci vidět:-)...i když já to dělám taky :-)
01.04.2007 08:48:00 | Katka Z
začátek byl takový průměrny,ale ten konec mě dostal:-)...a my hajzlíci jako kluci?neee...v žádném případě...ale nějaké takové ty vyjímky se najdou vždycky...:-)
30.03.2007 14:33:00 | Katka Z